2012. december 9., vasárnap

Játék a Karácsonyházban

Tegnap kimentünk Gödöllőre a Karácsonyházba, ami a Kastély Pálmaházában található!Gyönyörű helyre kerültünk, egy játék kapcsán sikerült idetalálnom. Megnyertem az első fordulót, amit a Facebookon hirdetettek, a nyereményért mentünk, de anélkül is érdemes volt kimenni. Gyönyörű karácsonyfák, díszek, és minden ami a Karácsonnyal kapcsolatos, komolyan mondom menjetek ki. Ha gyermekkel mentek, akkor érdekes adventi vasárnapi programok is várnak, ma például élő rénszarvasok (az én felnőtt csemetém azt hitte, hogy csak a mesében létezik rénszarvas)....és hogy miket fogtok látni, ime:
Ne engem nézzetek a nyereménnyel (még van játék a Karácsonyházban, játszatok Ti is) a kezemben, hanem azt, ami mögöttem van, gyönyörű! Nagyon tetszett, hogy elérhető áron lehet mindent kapni és jó ötleteket is lehet találni a díszek elkészítésére, illetve helyben el lehet készíteni segítséggel.

Áldott Adventet!

7 megjegyzés:

  1. Na azért a kezedben lévő doboz tartalma sem semmi...:)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Na hat hallani sem akarom a jovoben, hogy milyen "nagy darab" vagy. Tok jol nezel ki, latnal engem! :))))

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok Gabi:) Biztos szuper lehet ez a hely, még felnőttként is lehet élvezni:) Nálunk a kertben mindig jönnek a jávorszarvasok, csodás élmény:)

    VálaszTörlés
  5. Én is szívből gartulálok a nyereményhez,és tényleg klasszul nézel ki:))

    Szép koszorút készített a lányod,nagyon ügyes.Meghitt készülődést,áldott adventet kívánok:)

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok!

    Teller-cake!
    Igen, nem semmi egy nyeremény, az összes ismerős gyerek már élvezi is a tartalmát (kórustársam pl. 18 unokás nagymama, ....)

    Kathy!
    Köszi, de ugye azt szokták mondani, a fekete ápol és eltakar, azonkívül a kedves fotós szerintem photoshoppolt, egyetlen fényképen sem vagyok ilyen "karcsú", a készítésekor azt hittem, hogy az egész fát kitakarom.

    Trollanyu! Köszi! Csodás hely volt, itt pesten még egy ilyen hely van, a Váci utcában a Philantia www.philanthia.hu, na az se semmi, de az árai a mennyekbe szállnak, egy dísz van, hogy 5-6000 Ft, leírom hatezer forint, persze olyan is, gyönyörű. Itt a Karácsonyházban viszont elérhető és szép dolgok vannak.

    Tálaló!
    Köszönöm kedves szavaidat.

    Áldott Adventet Nektek is!!

    VálaszTörlés
  7. Egyetértek, gyönyörűségeket lehet ott is találni és még sok helyütt az országban.
    Örömmel tölt el, hogy a sok műanyag Vacak helyett, egyre több a szép és igényesen készített kézműves portéka.
    Gratulálok a nyereményedhez.
    Kellemes készülődést az Ünnepekre!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...