2011. december 5., hétfő

NYERTEM!!

Nyertem Gesztenye - Bonbonmánia oldalán, ezt a sok-sok gyönyörűséget. Nagyon köszönöm és muszáj lesz kitenni a belőle készült bonbon finomságot. Igazából majd Gesztenye segítségét fogom kérni, mivel a meglepiként plusszban kapott bonbon fóliát még soha az életben nem próbáltam ki, így nem tudom, hogyan kell a bonbon tetejére tenni. Pedig 4 teljes "karton" fóliát is kaptam, mivel van közte hangjegyes, már arra is gondoltam, hogy milyen jó lesz a kórus karácsonyra ebből csinálni a bonbont (sajna nem sok időm van rá, de most muszáj lesz). Szóval - nem valami szép lesz a kép, de tőlem egy fárasztó próba után, meg úgy különben egy teljes napi igazi munka után ez tellik, bocsi Gesztenye - de igazán köszönöm.

Külön köszönöm a kis karácsonyfát, feltesszük díszként a karácsonyfára!

8 megjegyzés:

  1. Gabi!
    De örülök, hogy örülsz és minden odaért épségben.
    A kapstlikat ma reggel feladtam, holnap az is ott lesz:-))
    A transzfer fóliát olyan bonbonra tudod tenni, amilyeneket én is készítek, kockára vágva és csokiba mártva. Annak a tetejére kell tenni, akkorára vágva, mint a kocka. Amíg még nem köt meg a csoki rá kell tenni a teteére, kcsi ecsettel lenyomni, hogy ne maradjon alatta buborék. Amikor megdermed a csoki, akkor a minta átmegy a bonbnra.
    Pl. itt láthatod: http://gesztenye-bonbonmania.blogspot.com/2011/11/mogyoros-alom.html

    VálaszTörlés
  2. Szia Gesztenye!
    Kész csoda, hogy meglett a csomagod, mivel az a "drága" póstás fogta a borítékot, nem tudta begyömöszölni a levelesládába - feljönni a másodikra pedig nem szokás - ezért kitette a borítékot, de nem is a mi oldalunkon lévő ládák tetejére, hanem a másik oldalra, szóval kész MIKULÁS-napi csoda, hogy nem vitte el senki és hogy holtfáradtan beesve a lápcsőházba, a félhomályban jobbra is nézegettem a ládák tetejére, nemcsak balra. Remélem a másik csomaggal jobban járunk. A krémes keret beszerzési forrását is elárulhatnád, mivel egy csomó helyen néztem már, de nem lelem. Erre kellene rátenni a fóliát. Köszi! A receptet meglestem!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok:) Én csak lesek itt és olvasom ezt a számomra "kínai" szövget, transzferfólia, krémes keret stb:) Várom majd azokat a hangjegyes bonbonokat, ha meglesz, tedd fel, ok? Jó bonbonozást és most jó pihenést a munka után:)

    VálaszTörlés
  4. Láttam Gesztenyénél is már,hogy Te nyertél.Szívből gratulálok!
    És kívánok sok türelmet a bonbonkészítéshez.

    VálaszTörlés
  5. Trollanyu! Felteszem és köszi!
    Tálaló igazán köszönöm, a bonbonkészítős-türelem az meglenne, csak az a fránya időbeosztás..

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok, használd egészséggel. Remélem a kész műveket megmutatod majd nekünk! :)

    VálaszTörlés
  7. Köszi Petra és felteszem!
    Gesztenye, megkaptam a másik csomagot is, ez is szerencsés megérkezés volt, lassan be kéne mennem a postára balhézni, ahogyan a csomagot begyűrik a ládába, az felháborító (az egyik sarkán lifeg a ládán, csak a szeretet tartotta a ládában, hogy ne essen ki.
    Keret beszerzési forrás?? De majd Nálad kérdezem.

    VálaszTörlés
  8. Gabi!
    Nagyon örülök, hogy a másik csomag is odaért:-))

    A krémes keretet itt vettem, vagyis rendeltem a csokiolvasztó gépemmel együtt.
    http://lacor.hu/termekeink/htmls/haztartasi/teszta_sutes_eszkozei/sutokeret_negyszog
    Nekem 14x14-es van, ebben 25 db csokikockát tudok készíteni:-))

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...