2012. július 17., kedd

Görögország Preveza


Megjöttünk, ezüstöt nyertünk, nagyon jó volt, szép időnk volt, remek volt a társaság. Itt az érem, sikerült lefotózni. (Kissé már fáradtak voltunk a záróesten, ahol is díjkiosztás volt, aztán felléptünk, aztán kb. este 11-kor felültünk a buszra és jöttünk-jöttünk hazáig - másnap este érkeztünk meg).



Kissé fáradtan hazaértünk, másnap munka, így elmaradtam a beígért írással, sajna a munkám teljesen "elhavaz" nem nagyon érek rá mostanában ide irogatni.
Azért egy egyszerű receptet kiteszek. Stílusosan görögsalátát hoztam, bár szerintem, ezt mindenki ismeri:




Hozzávalók:
2 csomag lila-újhagyma
1 kg paradicsom
1 kg uborka
olíva olaj
oregánó
1 csomag feta sajt

Elkészítés:
Összevágjuk a zöldségeket és a sajtot, meglocsoljuk olíva olajjal és rászórunk egy kis oregánót. 

....és egy elmés kis szerkezet, amit Prevezából hoztam:
belül a szőlőfürtben van a saláta ecet, kívül az olaj és egyszerűen meg lehet a salátát locsolni ecettel, vagy olajjal.
 




Jó étvágyat!


...és jó nyaralást, szép napot mindenkinek!!

7 megjegyzés:

  1. Gratulálok az ezüstéremhez:) Nagyon szép ez a kis üvegecske, meg praktikus is. Látom te kihagytad az olivabogyót, nálunk csak én eszem meg, így a magaméra mindig külön teszek. A lányom meg nem eszi meg a feta sajtot, így neki meg megint külön adagja van:) Még mindig diétázol?
    Szép hetet kívánok:)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Köszi a gratulációt. Igen, nem vagyunk egy nagy bogyó rajongók (kivéve páromat). Diétázom, már a 6 kg-t nyomom lefele, mint Barbi is írta a Dukánt követem (kisebb "kilengésekkel" - pl. Görögországban nehezen követtem, ha a fellépéseken is teljesíteni akartam, szóval kellett az energia, de édességet nem ettem).
    Szép napot Neked is! Gabi

    VálaszTörlés
  3. Én is szívből gratulálok!Úgy az ezüstéremhez,mint a -6 kilóhoz.Nagyon ügyes vagy:))

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok a 6 kilóhoz:) A Dukán diéta nem nekem való, mert ugyan szénhidrát nélkül megvagyok, de gyümölcs nélkül nem. Meg nekem inkább a zöldség van túlsúlyban, a hús nem. De mindenki más, ha neked ez működik az szuper, én nem szeretek diétákat követni, inkább a kalóriaégetés jön be, nekem a Zumba nagyon bevált, akár szint tartásra, akár fogyásra. Ha már nem akarsz fogyni, akkor csak normál étkezés mellett csinálod, csodákat tesz. Nem mondom sokszor én is hulla vagyok, de akkor is csinálom, 5 perc után meg már örülök neki:) További sikeres diétát neked, aztán majd számolj be róla:)

    VálaszTörlés
  5. Először is gratulálok az ezüstéremhez! A saláta finom lehet, bár én ritkán készítek, de javuló tendenciát mutatok!!
    Megdöbbenve olvastam, hogy már 6 kilónál tartasz a diétával. Hogy bírod??? Nagyon kíváncsivá tettél! Ja, gratulálok a fogyásodhoz is!!! :))

    VálaszTörlés
  6. Köszi és jól megy a Dukán, csak éppen most tortáztam be - egy kis bűnbeesés - de a Dukán erre is ad megoldást, néhány napig fehérje, én szeretem a tej-sajt-joghurt-csirkemell evést, a tojással nem vagyok kibékülve, reggelente egy joghurt zabkorpával és eszem hozzá sonkás maci sajtot, ebéd pirított csirke (csak a savanyú hiányzik, vagy a sali),mivel a hús telít, estére nem is vagyok éhes, persze napok múlva kiborulok, mert hiányzik a saláta, akkor szoktam váltani.

    VálaszTörlés
  7. Én a szénhidrát megvonástól félnék, mert az adja az energiát. ??
    Mostanság én is felszedtem pár kilót ezért kellene megint figyelnem, de azt hiszem maradok a napi 5x keveset verziónál és a cukros lisztes dolgokat próbálom minimálisra csökkenteni. A blogszünet jó is lesz erre. :))
    Szép nyarat nektek!!! Puszi! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...