2012. augusztus 28., kedd

Jövök már, csak nincs sok időm..

Sziasztok, már irogatom, de olyan hosszú a csokigyáras beszámoló, hogy idő kell hozzá. Meg aztán most éppen orosz masszázsra járok, hát az valami csoda, meg van ott hipoxi is, szóval minden olyan dolog, ami a cellulitisz ellensége, csak ki kell próbálni. Majd hozom a leírást is....csak egy kis idő!!

5 megjegyzés:

  1. Milyen az orosz masszázs?Még nem is hallottam róla.
    Szép az előző tortád,na és a csokigyár...nem csoda ha megszakítod a fogyókúrát:))
    Milyen volt Szegeden?(jó,azt gondolom hogy,az ott töltött napok sem a fogyókúra jegyében teltek:))

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Az orosz masszázs egy zsírtörő masszázs, gyakorlatilag kézzel "kegyetlenül" masszírozzák a hájtömeget a hason, csípőn, combon, egy jó erős krémmel. Az eredmény már az első alkalommal látszik és nem annyira fájdalmas, a másodikon már nem is veszed észre. Viszont a hatása leírhatatlan, szép feszes idomaid lesznek tőle és a bőröd kifeszül, na meg persze a cm-ek mennek lefelé, nekem most 2 mérettel kevesebb ruháim jönnek fel 1 bérlet után.
    Köszi, tényleg jól sikerült a torta, a csokigyárat...hát azt már irogatom.
    Szeged szuper volt és most hétvégén is megyünk (hát ezért nem érek rá irogatni) halászlénapok, csak az időjárásra elér rosszat mondanak. Nem szoktam sokat enni ott sem, maradok a vegetáriánus tálnál, meg a grillpipi-saláta összeállításnál (alapból ezt szeretem, én nem is értem, miért vagyok én ilyen kövér??).
    Puszi Gabi

    VálaszTörlés
  3. Ó de jó lenne egy ilyen masszázsbérlet nekem is!!!! Én tudom mitől rakódnak rám a kilók, de ez van, szeretek enni..., mindent!! :)))
    Remélem jól vagytok, a csokigyáras beszámolót kíváncsian várom! :)

    VálaszTörlés
  4. szia Barbi!
    Azt nem tudom, hogy ilyen masszázs van-e nálatok, de hipoxi van Győrben is (google)ez tulajdonképpen egy bicikli, amit úgy kell hajtani, hogy közben egy vákumban ülsz,a derekadon pulzál egy masszázs öv, az tartja a vákumot, remekül lehet vele fogyni.
    Üdv: Gabi.

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok segitségeteket kérem van az a bizonyos DIÓ DIÓS ÖNTVÉNY FORMA HOL TUDNÉK hozzá jutni vagy esetleg ,rendelni segítségeteket előre is köszönöm Etelka

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...