2012. november 25., vasárnap

Bonbon kurzus

A múlt szombaton volt szerencsém részt venni Katuci és Gesztenye kurzusán....Hát én talán nem is szaporítanám a szót, hanem inkább megmutatom, hogy mi is készült ott.

 A gyertyák, csak egy kis előadventezést jelképeznek, de a szép barna doboz a szalaggal, az volt a csomagolás, amiben volt szerencsém hazahozni ezeket a remekeket.


 .......és a mi alkotásunk ( a pálcás fahéjas forrócsoki rúdon kívül - az a maradék csokiból készült, forró tejben kell kevergetni vele, és isteni fahéjas csokit kapunk):

Tonkababos ganache-al töltött bonbon




 ....és a kedves párom, akivel sikerült ezt a gyönyörűséges finomságot előállítani Napfény és fűszer, Andi, nagyon örülök, hogy megismerhettem, ez a kurzus arra is jó volt, hogy új ismerősökre leltünk és arcot kapott néhány blog (ha értitek, hogy mit is akarok itt kinyögni)


 A receptek is meg vannak, de szerintem Bonbonmánia, Katuci oldalain is megtaláljátok! ...és kaptunk sok jó ötletet, hogy mit hol lehet beszerezni.


Köszönöm a lehetőséget és remélem mielőbb lesz folytatása is. Már nekem is fog menni az igazán fényes és roppanós csoki, most már tovább is léphetek, kíváncsian várom!!
Andi, köszönöm Neked is, JÓ PÁROS VOLTUNK!!

20 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek, meseszépek! :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ügyesek vagytok, szépeket készítettetek! :)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok:) De szeretnék egy ilyenen egyszer én is részt venni:)

    VálaszTörlés
  4. Annyira csábítóak:))És gondolom nagyon finomak is.

    Ügyes vagy nagyon:))

    VálaszTörlés
  5. Szépek és biztosan nagyon finomak is ezek a bonbonok!Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm!
    Azta Lányok, úgy látom, mindenki bonbon rajongó, - lehet, hogy több látogatóm lenne, ha csak bonbont gyártanék?? ....sajna, otthon nincs rá akkora kereslet, hogy ez menjen minden hétvégén, pedig én csinálnám. ahhoz meg túl drága dolog, hogy mindent a kollégáknak hordjak be.
    Igen, nagyon-nagyon-nagyon finoma voltak. ...és nem is boszorkányság volt...és remek volt a kurzus, remekül éreztem magam kb. 20 ember között, akik mind BONBON-RAJONGÓK!!

    VálaszTörlés
  7. Örülök, hogy ilyen szuper programon vehettél részt, na és persze irigy is vagyok kicsit...:)))

    VálaszTörlés
  8. Annyira gyönyörűek!!!!! De jó volt neked!!!!:)

    VálaszTörlés
  9. Baromi szépek, valószínű isteniek is, gratulálok! Nem tartozik teljesen ide, de a bonbonokról jutott eszembe, hogy most jöttem haza a vásárlásból, feltöltöttem a kis csokiskamrát és olvastam, hogy most ezekkel a csokikkal egész jó dolgokat lehet nyerni: http://ly.my/csoki A kocsi jól mutatna a fal alatt. Ha kipróbáljátok, akkor sok sikert! A következő bonbonokból pedig kérek én is :D

    VálaszTörlés
  10. Gabi!
    Annyira örülök, hogy ott voltál, és jól érezted magad. Ugye most már könnyen fog menni a bonbonozás. Egyszer egyszer ajándékba érdemes készíteni, mint vásárolni:-))
    A képek nagyon jók lettek:-))
    Köszönök mindent:-))

    VálaszTörlés
  11. Köszi Lányok, tényleg jó volt és lesz folytatás, ha tudtok, jelentkezzetek be.Igen, nagyon jó volt (sokadszorra is leírom). Koco, köszi az ötletet benézek és kocsit hoz a Karácsony??!! A bonbon-ból pedig küldök!!

    VálaszTörlés
  12. Úgy látom, egyszerre írtunk, még egyszer köszi és menni fog, nem ördöngösség!! (így már nem).

    VálaszTörlés
  13. Gabi!
    Utólagos engedelmeddel a postot megosztottam a FB-on is:-))

    VálaszTörlés
  14. Szia!
    Én is tanúsíthatom, hogy nagyon jó volt. A lányaimmal nagyon élveztük. Már be is szereztem pár dolgot. Most már csak az alkotás van hátra. Hétvégén belevágunk. Legszívesebben már most csinálnám, de hát idő hiány miatt kivárom a hétvégét.

    VálaszTörlés
  15. Így van,tuti jó párost alkottunk!:)Én is nagyon jól éreztem magam,már alig várom ,hogy itthon is csinálhassak,bár még mindent be kell szerezzek:))Lehet ,hogy szavadon foglak és majd beszerzésre használlak:))Puszi!

    VálaszTörlés
  16. Úgy örülök, hogy eljöttetek, nagyon ügyes volt a csapat, olyan jó volt veletek dolgozni, nagyon várom, kinél mit hoz a folytatás! :-)

    VálaszTörlés
  17. Kedves Gabi! A Hankkátol jöttem át hozzád. Ő elkészitette a finom kolbászos töltött csirke mellet amit tőled hozott, nagyon ötletes és finom. Most vettem észre hogy a blogom rajta van a listádon, hát rögtön már is követem a blogodat, és fel is teszem a te blogodat is az én blog listámra!

    Gyönyörü bonbonokat készitettetek, igazán nagyon profis, és isteni finom! Át is lapoztam a blogodon, és igazán tetszik rajta minden, amennyit is láttam. Örvendek hogy rád találtam, és nagy meglepetéssel talált hogy feltetted a blogomat a többi kedvenc blogosaid közé. Remélem át nézel hozzám és követsz engemet is!

    VálaszTörlés
  18. Kedves Elisabeth!
    Köszönöm kedves szavaidat és én már rég nézegetem a Te blogodat, csak néha rendetlenkedik a gépem, most jöttem rá, hogy - bár követőnek jelentkeztem - nem követlek. remélem, most már jól írtam be és láthatóan is az olvasóid között vagyok.

    Boldog Adventet kívánok Neked és Mindenkinek: Gabi

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...