2013. október 27., vasárnap

Reggelire való!!


Sziasztok! Hát elég sokára tudtam "zöld ágra vergődni" ezzel a blog képfelrakással...és még mindig nem az igazi. Pl. a Firefox-ról nem is megy, mi lehet a baj?? Hihetetlen, hogy nem tudok egy ilyen problémát megoldani, mit csinál az, aki nem ül napszámra a gép előtt és mégis ilyen dolga akad?? Na, valahogy túl teszem magam a dolgon. Kissé megnyugtat, hogy kedves szakmabeli kollégáim - akiknek pedig igazán ilyesmi dolga van a munkában is - sem tudtak a problémával mit kezdeni.

Igazság szerint annyira "el vagyok havazva", hogy semmire nem érek már rá (reggel 5-kor kelek, mivel minden reggel edzőterembe járok, este meg sokára érek haza - munka,munka, munka, meg a kórus)....de most muszáj volt, mivel ezt a receptet az edzőmtől kaptam, már többször megcsináltam, ISTENI!! A gyerekek is imádják, szóval nem szabad a feledés homályába merülnie. 

Lilahagymás, kápiás, petrezselymes feta krém

1 feta sajt
1 joghurt
1 lilahagyma
1 kápia paprika (paradicsompaprika)
egy kis petrezselyem

Ezt jól összekevered és másnap reggel rákened a Limarás rozsos kenyérre (saját sütés), hát nem fog megdicsérni az edző, mivel az egészet be tudnám "törölni" egyszerre.
Próbáljátok ki!! Jóó étvágyat!

...ja és majd jövök sűrűbben, főleg mivel szaloncukor kurzusra megyek a Szamoshoz, hozom a kóstolót!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...