2011. november 12., szombat

Barbi kérésére - aszalt szilvás marcipános gömböcskék

Már láttam Mézigirl-nél, most meg olvastam Barbinál, muszáj volt elkészíteni, hiszen a virtuális bonbon ízét nem érezni. Barbi írta, hogy rakjam is ki, így most kiteszem (két hétig eltünök, aztán meg egy nap két bejegyzés is - látszik, hogy a fiúk kirándulnak és most ráérek).
szóval az enyém ilyen "csúnyácska" lett, mert most nem volt türelmem szépen mártogatni:

Receptet nem írok, nézzétek meg Mézigirl-nél, vagy Barbinál, bár ott jeleztem, hogy én nem rummal, hanem mézes szilvapálinkával készítettem. A mártogatós csokiba nem tettem olajat, hanem a felét felolvasztottam, majd a tűzről lehúzva a másik felét (citromos csoki) belekevertem és ebbe mártogattam. Mint a képen is látszik, nem volt türlmem megvárni a teljes száradást.

Jó étvágyat!

4 megjegyzés:

  1. Látom kb. 40 darabot összehoztál! Nálunk már elfogyott, jövőhéten nagyüzemi gyártásba fogok! :)) Örülök, hogy felraktad, nagyon guszták lettek!!! :D

    VálaszTörlés
  2. Gabi!
    Nagyon örülök, hogy elkészítetted:-)
    Nagyon klassz lett. Egyáltalán nem csúnyácska.
    Örülök, hogy temperáltad a csokit, ugye hogy szép fényes és roppanós lett? Nem is olyan mumus az a temperálás?
    Ügyes vagy:-)

    VálaszTörlés
  3. Hogy te is milyen ügyes vagy:) Nagyon szuper lett, és szerintem sem csúnya. Az a mézes szilvapálinka sem ronthatja el:)

    VálaszTörlés
  4. Barbi! Köszi, a következő adagot esetleg más alkohollal?
    Gesztenye! Köszönöm a csapat nevében is a tanácsokat és a dícséreteket!
    Trollanyu Neked is köszi és próbáld ki Te is, pl. skót whískyvel?? Trollapu biztos díjazná!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...